Δωμάτια

Μονόκλινο

Το μονόκλινο (14 τ.μ.) διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι,τουαλέτα με ντουζιέρα και μπαλκόνι με τραπέζι και δύο καρέκλες.
Προβολή δωματίου

Δίκλινο

,

Το standard δίκλινο (18τ.μ.) με μοντέρνα επίπλωση σε γήινα χρώματα διαθέτει δύομονά κρεβάτια με δυνατότητα ένωσης τους ως ένα υπέρδιπλο (1,60μ.),τουαλέτα με ντουζιέρα και μπαλκόνι με τραπέζι και δύο καρέκλες. Επίσης διατίθεται με κρεβατάκι για το μωρό σας, κατόπιν συνεννόησης.
Προβολή δωματίου

Δίκλινο (2 μονά)

Το δίκλινο με δύο μονά κρεβάτια, είναι διακοσμημένο με επίπλωση σε γαλάζιο χρώμα. Διαθέτει τουαλέτα με ντουζιέρα και μπαλκόνι με τραπέζι και δύο καρέκλες.
Προβολή δωματίου

Τρίκλινο

Το τρίκλινο (20τ.μ.) με μοντέρνα επίπλωση σε γήινα χρώματα διαθέτει τρία μονά κρεβάτια, τουαλέτα με ντουζιέρα και μπαλκόνι με τραπέζι και τρεις καρέκλες.
Προβολή δωματίου

Τρίκλινο + extra bed

,

Το τρίκλινο με extra bed(22τ.μ.) με μοντέρνα επίπλωση σε γήινα χρώματα διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, ένα μονό και ένα πτυσσόμενο κρεβάτι, τουαλέτα με ντουζιέρα και μπαλκόνι με τραπέζι και τέσσερις καρέκλες.
Προβολή δωματίου

Οικογενειακή Σουίτα

Η οικογενειακή σουίτα (30τ.μ.) με μοντέρνα επίπλωση σε γήινα χρώματα αποτελείται από δύο δωμάτια και διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και δύο μονά κρεβάτια, τουαλέτα με ντουζιέρα και μπαλκόνι με τραπέζι και τέσσερις καρέκλες.
Προβολή δωματίου